Turkse rode linzen velouté, geparfumeerd met tomaat en citroen (100% vegan)
Champignonen crème soep, rijkgevuld en afgemaakt met lente ui en paddestoelen olie
Gegrilde halloun kaas, ingesmeerd met olifolic en Marokkaanse munt
Gefrituurde falafel kiftes gecombineerd met cen frisse harissa- yoghurt saus
Sigaar van turkse schapenkaas opgerold in yufka- borek deeg, vervolgens krokant geserveerd
Champignons gegratineerd uit de oven met averjarige kaas
Tafeltje vol met bakjes, cen assortiment van koude- delicate midden aosterse haples
Gebrande aubergine compote, knoflook, komijn, citroen en tahini
Ottomaans geinspireerd groenten dip met courgette, ui, punt paprika, peterselie en gereduceerde tomatensaus"
Romige kikkererwten puree uit het midden oosten, komijnzaad, tahin, olijfolie en fijne koriander
Hangop van boeren yoghurt, komkommer, olijfolie, knoflook en gedroogde munt
Pikante tomaten-tapenade wijze uit Gaziantep, gevuld met o.a punt paprika, rode peper, granaatappel siroop, olijfolie, peterselie en knoflook
Tafeltje vol met balkjes, cen assortiment van warme- delicate midden oosterse hapjes (2 persoons)
Aubergine slice gefrituurd in een tempura-sumak omhulsel en cen za'atar dipsaus
Krokante kip vingers in grave broodkruim en geserveerd met hete tomaten salsa
Gefrituurde tarwerol gevuld met gekruid lamsgehakt
Tijger garnalen uit de oven met geklaarde roomboter, geroosterde knoflook, wilde spinazie en Siciliaanse citroen
Geroosterde kippenvleugels gelakt met een honing, tijm en peper marinade
Krokante gefrituurde inktvis ringen, geserveerd met een pikante kruiden mayonaise
Rijkelijke Nacho's plate met garnituren geserveerd zoals: gesmolten cheddar kaas, guacamole, tomatensalsa, jalapeno peper en crème fraiche
Grote uien ringen, krokant gefrituur
Little gem, gegrilde kipfilet repen, croutons, parmezaan en Caesar dressing
Gegrilde tonijn salade, samenstelling bestaande uit; grapefruit, avocado, gekookte ei, sperziebonen, olijven, gepofte troskerstomaatjes en een exotoische limoen dressing
Burrata Mozzarella uit Puglia, met trostomaat, basilicum, pul biber sumak, fijne rodeuien ringen, balsamico en extra Virgin Olijf olie
Komkommer, ui, tomaat en groene pepper
Traditionele salade, door ons gevarieerd met Quinoa, rucola, troskers tomaten, munt, petersellie, koriander kervel, fijne sjalotjes, bosui,komijn, Chillie peper-granaatappel dressing
Hard pitige brokkelkaas uit konya (centraal-Anatolé) samengesteld met rucola,troskerstomaatjes, komkommer, sinaasappelpartjes, walnoten, gedroogde bosbessen en een frambozen dressing
"Gegrilde tijger garnalen salade met o.a. spinazie blad, parmezaan, (mango chunks, gepofte troskerstomaat, Siciliaanse citroen, balsamico en extra Virgin olijfolie)"
Dungesneden Runderhaas, met geschaafde grana padano kaas, gebrande pijnboompitjes, rucola, maldon zout en extra Virgin olijfolie
Gekruid lamsgehakt met bulgur, yoghurt, tomatensaus en overgoten met gesmolten boter
Klassieke aubergine gerecht uit de Ottomaanse keuken, met als hoofd ingredient “lamsvlees”
Roergebakken stukjes lamsvlees met tomaat, peper, ui, lavas brood en rijst
Diverse authenticke vlees/steak gerechten van de houtskoolgrill
In roomboter kort gebakken Ossenhaas medallions geserveerd met gebakken spinazie en gepofte troskers tomaatjes
Kebab uit de stad Adana geserveerd met plat lavas brood, geroosterde tomaat, carliston pepertje, rode ui en Antep ezme (pikante tapenade)
Shashlick van de grill, geserveerd met plat lavas brood, geroosterde tomaat, carliston pepertje, rode ui en Antep ezme (pikante tapenade)
Grote kip spies van de grill geserveerd met plat lavas brood, geroosterde tomaat, carliston pepertje, rode ui en Antep ezme ( pikante tapenade)
ZULA kofte platte gehakt balletjes geserveerd met plat lavas brood, geroosterde tomaat, carliston pepertje, rode ui en Antep ezme (pikante tapenade)
Kofte plate gehakt balletjes geserveerd met plat lavas brood, geroosterde tomaat, kaas, carliston pepertje, rode ui en Antep ezme (pikante tapenade)
Turkse pasteibuideltjes gevuld met gekruid gehakt, overgoten met yoghurt, koflooksaus en tomatensaus
Diverse dry aged steaks met bijpassende garniture
(1250 gr. vlees)
Runder biefstuk bedekt met gestoten zwarte peperkorrels | 150 gr.
Subiel geportioneerde dames size biefstuk van de haas
Runder entrecote Black Angus, met een licht vet kapje geserveerd
Robuuste stuk viees van het rund, prachtige rib-eye met de volledige rib er nog aan,
geserveerd met bijpassende garnituur
Uit hetrib gedeelte gesneden runder ribeye en prachtig met vet gemarmerd lap rundvlees
Kalfs sparerib van de grill met groene salade en frietjes
Lams kroon van de plancha met groene salade en frietjes
Tournedo van Ossenhaas in ZULA stijl geserveerd
Ossenhaas biefstuk gecombineerd met gamba's
Diverse authentieke vlees/steak gerechten van de houtskoolgrill
De "Zula" XL burger voor u speciaal geserveerd met een brioche bol, gevuld met een Angus burger, baharat mayonaise, pul biber-ketchup, carliston peper pickles, geroosterde rode ui en rucola sla.
De "Zula" chicken burger voor u speciaal geserveerd met een brioche bol, gevuld met een Crispy chicken burger, baharat mayonaise, pul biber-ketchup, carliston peper pickles, geroosterde rode ui, rucola sla en caciki.
Penne pasta in currysaus, geserveerd met een groene salade
Penne pasta in champignonroomsaus, geserveerd met een groene salade
Penne pasta in teriyakisaus, geserveerd met een groene salade
Zalm filet van de grill,gremolata,gekarameliseerde spinazie, bulgur en een groene salade
Zeebaarsfilet van de grill, gremolata, gekarameliseerde spinazie, bulgur en een groene salade
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken we technologieën zoals cookies om apparaatinformatie op te slaan en/of te openen. Door toestemming te geven voor deze technologieën kunnen we gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als u geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een negatief effect hebben op bepaalde kenmerken en functies.